Carina Storm

Stel je voor; wie ben je en wat is je doel.

Mijn naam is Carina Storm, anderhalf jaar geleden ben ik begonnen met rolstoeltennis.

Dit jaar start ik voor het eerst met het spelen van wedstrijden/ toernooien.

Wat betekent Aad Zwaan voor jou?
Door te gaan trainen bij Aad heb ik weer de uitdaging en plezier in het sporten terug gekregen, daarnaast heeft het zeker een boost gegeven aan mijn zelfvertrouwen. Ook het vertrouwen in mij en de stimulans van Aad om deel uit te maken van de Aad Zwaan foundation betekend veel voor mij. In korte tijd is Aad naast trainer en Coach ook een hele goede vriend geworden.

Wat betekent Aad voor de gehandicapte sport en met name voor het rolstoeltennis?
Aad is een bekende naam in het rolstoeltennis, hij heeft al veel voor het rolstoeltennis/ de gehandicapte sport betekend en er vele successen mee behaald. Hij blijft zich nog steeds vol enthousiasme en passie in zetten voor het blijven ontwikkelen en verbeteren van het rolstoeltennis over de gehele breedte, van amateur tot topspeler.

Wat is jou stip op de horizon?
Ik wil me blijven ontwikkelen en verbeteren en daarbij alles uit me zelf halen wat er in zit. Maar vooral nog lang met veel plezier blijven spelen en trainen.

Waarom doe je dit en wanneer heb jij jouw doel bereikt? 

Ik hou van sporten en heb dit al mijn hele leven gedaan en daar zoveel plezier en uitdaging uitgehaald. Nadat ik in een rolstoel terecht kwam dacht ik dat sporten niet meer haalbaar was. Maar dus wel! Nu heb ik weer het plezier en de uitdaging terug gekregen. Mijn doel is nu om me te verbeteren en plezier te houden in het tennis. En wie weet wat er dan allemaal mogelijk is.

Vermeld je Nationale en Internationale ranking.

Vermeld je website

error: Content is protected !!