Natascha Hoefhamer

Stel je voor; wie ben je en wat is je doel.
Mijn naam is Natascha Hoefhamer, ik ben 33 jaar jong en mijn doel is binnen de top 25 van de wereld te komen.

Wat betekent Aad Zwaan voor jou?

 Aad is de beste trainer en coach die ik ooit aan mijn zijde gekregen heb. Hij is altijd eerlijk, openhartig en heeft heel veel ervaring als trainer. Met zijn studie als bewegingswetenschapper als achtergrond onderscheidt hij zich van vele andere trainers, een heel groot pluspunt. Daarbij is hij een bijzonder mens om mee samen te mogen werken, op en naast de tennisbaan. Ik loop sinds kort bij hem stage met als doelgroep het G-Tennis. Ik volg een cursus/opleiding als Citytrainer in Den Bosch en mag 15 uur stage lopen en koos ervoor om dat bij mijn allerbeste leermeester te doen. 

Wat betekent Aad voor de gehandicapte sport en met name voor het rolstoeltennis?

 Aad heeft het rolstoeltennis wereldwijd op de kaart gezet. Verder is hij zeer nauw betrokken bij mijn geboorteland Sri/Lanka waar hij een 5 tal toppers heeft begeleid  bij de World Team Cup 2016.

Wat is jou stip op de horizon?

 Mijn stip op de horizon is dat ik nog heel lang fit en wel op die tennisbaan in actie mag zijn met Aad aan mijn zijde.

Ik ben nog herstellende van een hernia operatie en net weer gestart. Ik wil  fit en met  plezier op weg om de top te bereiken.

Waarom doe je dit en wanneer heb jij jouw doel bereikt?

 Ik heb mijn hele leven gesport. Balsporten trokken mij enorm, maar na mijn verzwikking keerde ik niet meer terug op het hockeyveld. Aad Zwaan leerde ik later kennen toen was ik al was gestart met het rolstoeltennis in de regio Zuid-Limburg, waar ik nog altijd woonachtig in ben.

 Ik heb mijn doel NIET kunnen bereiken vanwege financiële tekortkomingen, het is lastig om sponsoren te vinden. Mijn droom is deelname aan de Paralympiche Spelen.Ik ben ervan overtuigd dat alles bijna mogelijk is, als je maar ervoor blijft knokken en ervoor blijft gaan. 

Vermeld je Nationale en Internationale ranking.

 Nationaal: in het enkelspel op plaats 11 en dubbelspel op plaats 16

 ITF wereldranglijst:

 Single: 92

 Dubbel: 116, (plaats 55 in 2012)

error: Content is protected !!